اورهال دستگاه های CNC در کاوه سی ان سی

اورهال دستگاه های CNC

اورهال دستگاه های CNC

در این مقاله از ماشین سازی کاوه درباره اورهال دستگاه های CNC به شما مسیری را نشان داده ایم که چه زمانی باید سراغ اورهال کردن دستگاه خود بروید ، تعمیر اساسی ( اورهال) ماشین آلات صنعتی یک مرجع کاربردی برای مهندسین کارخانه، سرپرستان تعمیر و نگهداری، ناظران فیزیکی کارخانه و تکنسین های تعمیر و نگهداری مکانیکی و الکتریکی را فراهم می کند.

چه نیازی به اورهال دستگاه های CNC داریم ؟

اورهال دستگاه ها در سیکل های زمانی منظم کمک می کند تا تجهیزات را در اوج قابلیت اطمینان نگه دارند و شرکت‌ها از طریق کاهش هزینه‌های تعمیر و نگهداری و افزایش بهره‌وری و ظرفیت، عملکرد سودآورتری داشته باشند. بررسی ها نشان می دهد که اکثر خرابی ماشین آلات را می توان در صورت بازدید منظم در سیکل زمانی مشخص پیشبینی نمود.

اورهال دستگاه های CNC و ماشین آلات صنعتی به چه صورتی انجام میشود؟

 

در مورد اول دستگاه به صورت مستهلک و از کار افتاده با سیستمی قدیمی است که باید با شرایط امروزی برای بالا رفتن راندمان همگام شود. در این صورت قطعات مکانکال آن باز در صورت نیاز به تراشکاری و دیگر عملیات ها انجام و از ابتدا به صورت اصولی بسته می شود. در قسمت الکتریکال در صورت وجود تابلو برق وایرینگ مورد بررسی قرار می گیرد، در صورت استفاده از سیستم های مدار فرمان تابلو برق باز طراحی و به سیستم PLC و HMI ارتقا پیدا می کند که این کار باعث افزایش سرعت و همچنین مانور پذیری دستگاه در تولیدات و کارهای مختلف می گردد.

 

در مورد دوم دستگاه در حال کار می باشد اما همانطور که قطعات الکتریکی و مکانیکی قدیمی و فرسوده می شوند، به نظر می رسد همیشه در بدترین زمان خراب می شوند. جایگزینی مستقیم اغلب ممکن است در دسترس نباشد زیرا ماشین‌ها و تجهیزات قدیمی و منسوخ می‌شوند و برخی از تولید کنندگان تولید قطعات خاص را متوقف کرده اند و یا قطعاتی که پیدا می‌شوند ممکن است مشخصات، موارد مختلف مانند کانکتورها و رابط‌ها نیاز به بازطراحی داشته باشند. ساخت یک قطعه یا جزء جدید در ماشین آلات قدیمی شما زمان، هزینه و حتی ممکن است امکان پذیر نباشد. پس در این شرایط بهتر است پس از گذراندن زمان یک سیکل کاری که برای هر ماشین و دستگاهی متفاوت است به طور مثل پس از حدود ۲ سال کارکرد تمامی قطعات مکانیکال و الکتریکال دستگاه مورد بازبینی قرار گرفته و در صورت نیاز تعمیر و یا با قطعات نو جایگزین شود این کار باعث خرابی مدام یک ماشین در طول زمان فرایند و خاموشی کل سیستم در بعضی مواقع برای یک قطعه نسبتا کم اهمیت می گردد.

 

اصلی ترین وظایف در تعمیرات اساسی ( اورهال) را می توان به صورت زیر بیان نمود:

۱-نظافت و بازرسی جامع قبل از تعمیر تمامی قسمت ها نقشه برداری گردد.
۲-شناسایی و تعویض قطعات معیوب که پیشبنی می گردد تا سیکل بعدی مشکل ساز و خراب می شوند.
۳-به طور پیشگیرانه تعمیر و نگهداری را به انجام رسانند.
۴-تست عملکرد کامل قطعه گرفته شده و قبل از راه اندازی آماده اجرا گردد.
۵-گزارش خدمات دقیق برای کمک به شناسایی خرابی های مکرر که می توانند زمان خاموشی دستگاه را به حداقل رساند.

ماشین سازی کاوه خدمات تعمیر اساسی ( اورهال ) ماشین آلات و دستگاه های صنعتی در راستای نیازهای فوری شما و راه حلی سریع و برتر با صرفه جویی قابل توجه در هزینه ارائه می نماید.
ما در ماشین سازی کاوه علاوه بر خدمات تعمیر اساسی ماشین آلات صنعتی، گزارشات خرابی قطعات را همراه با پیشنهاداتی برای افزایش عمر و راه حل های منحصر به فرد بهسازی قطعات منسوخ در صورت نیاز ارائه می نمایم . ماشین سازی کاوه قطعا یک تعمیر کننده صرف نیست ما می‌خواهیم بالاترین سطح کیفیت را برای پشتیبانی از عمر طولانی تجهیزات و ماشین آلات شما ارائه نمایم. هنگامی که تعمیر دیگر مقرون به صرفه ترین گزینه نیست، ما انباری گسترده ای از قطعات بازسازی و تعمیر شده ( استوک ) و قطعات نو (آکبند) را برای خرید ارائه می دهیم.

تعمیر ماشین‌آلات صنعتی یک فرآیند حیاتی در صنعت است. این فرآیند شامل مجموعه‌ای از فعالیت‌ها و مراحل است که به منظور بازیابی و بهینه‌سازی کارکرد ماشین‌آلات صنعتی انجام می‌شود. در زیر، مراحل تعمیر ماشین‌آلات صنعتی را توضیح داده‌ ایم :

 

– تشخیص مشکل

اولین گام در تعمیر ماشین‌آلات، تشخیص مشکل است. این ممکن است توسط تکنسین‌های ماشین‌آلات یا نقاط اتصال ماشین با سیستم‌های کنترلی صورت گیرد.

 

– تحلیل علت

پس از تشخیص مشکل، تکنسین‌ها باید علت آن را تحلیل کنند. این احتمالاً نیاز به بررسی نقاط قوت و ضعف ماشین، متغیرهای فرایند، و تجهیزات دیگر دارد.

– تعمیر

پس از شناسایی مشکل و علت آن، فرآیند تعمیر آغاز می‌شود. این ممکن است شامل تعویض قطعات معیوب، تعمیر یا تنظیم دستگاه‌ها و تجهیزات باشد.

 

– آزمایش و تست

پس از تعمیر، ماشین‌آلات باید تست شود تا اطمینان حاصل شود که مشکل برطرف شده است. این شامل تست‌های عملکردی، تست‌های بارگذاری، و سایر آزمایش‌ها می‌شود.

– پیشگیری از مشکلات آینده

برخی از تکنسین‌ها پس از تعمیر، تغییراتی را در ماشین‌آلات ایجاد می‌کنند تا از بروز مشکلات مشابه در آینده جلوگیری شود. این می‌تواند شامل به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری، تغییرات در طراحی یا بهینه‌سازی فرآیند باشد.

تعمیرات صنعتی معمولاً توسط تیم‌های تعمیرات متخصص یا تکنسین‌های ماشین‌آلات صورت می‌گیرد. این تیم‌ها با استفاده از تجهیزات و ابزارهای مناسب، سعی در حل مشکلات به صورت سریع و کارآمد دارند.